Elektrokozmetikai kezelések

Szalonomban a hagyományos manuális kozmetika mellett elektrokozmetikai kezeléseket is alkalmazok, mert

hiszem, hogy a legújabb technológiák és innovációk hatékonyan segítenek nekünk bőrünk szépségének, egészségének és fiatalságának megőrzésében.

Az általam használt, legújabb fejlesztésű szépségápolási gépekkel a bőr megújul, a hatóanyagok célzott bejuttatásával intenzívebb, ezáltal tartósabb hatást érünk el. Az elektrokozmetikai kezelések fájdalommentesek, mivel alkalmazásuk során személyre szabottan, az ingerküszöb alatti tartományban dolgoznak, így nem okoznak kellemetlen érzést. A kúraszerű alkalmazásnak és a koncentrált hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül látványos eredmény érhető el néhány héten belül.

Komplex arckezelést keresel,

amely valóban bőrfiatalító, ránctalanító hatású?

Hidrocare H2O2, hidrodermabráziós arckezelés, bőrfelszín megújító, szúrásmentes, hámlasztás, pórustisztító, nyirokmasszázs, mélyhidratáló, kozmetika Pesterzsébet

Hydra Touch H2 – arctisztító és bőrmegújitó anti-aging rendszer

Egy olyan professzionális bőrápoló berendezés, amely teljes körű tisztító, arcfiatalító megoldás nyújt, amellyel már az első kezelést követően látványos eredményeket tudunk elérni, az innovatív technológiának köszönhetően.

AquaClean 4:1 ben technológia, mellyel egy időben végezhető hidrodermabrázió és mély rétegű bőrtisztítás.

A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást. Csökkenti a szabad gyökök által okozott bőröregedési és a degenerációs folyamatokat.

Tű nélküli mezoterápia

A bőr legmélyebb rétegeibe tudunk bejuttatni orvosi tisztaságú hatóanyagokat fájdalommentesen LED terápiával kombinálva. A kezelés különösen ajánlott ráncok kisimítására, a száraz és érett bőr hidratálására, pigment rendellenességek halványítására és akár a gyulladt aknés bőr kezelésére.

Lift-roll technológia

– lifting alacsony frekvenciás árammal

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás (1kHz-es) elektromos mikroáram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A görgők általi masszázs, azon kivül , hogy az alkalmazott hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést. Azonnal látható és érezhető bőrképjavulás. Már egyetlen kezelés is látványost eredményt ad. Mivel a kezelés után gyógyulási idővel nem kell számolnunk, fontos események előtt extra ragyogást ad a bőrnek.

 

GENOSYS

A kezelés előzetes konzultációhoz kötött!

Mi okozza a bőr öregedését?

A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó oka az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.
Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külső kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmetika területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét és fiatalos kinézetét. A készülék több mint 500 000 mikrocsatornát képez a bőrön 5-10 perc alatt, mélyen az epidermisz barrierén áttörve, mely a leginkább gátolja a hatóanyagok felszívódását. Az így bevitt aktív nanorészecske méretű hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében.

A számtalan mikro transzcelluláris sérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul, mind a dermisz, mind a bazális rétegekben.

Genosys, bőr öregedés, UV sugárzás, kemikáliák, légszennyezés, szemkezelés, arckezelés, nyak dekoltázs kezelés, stria kezelés, kozmetika Pesterzsébet

Kezelési területek:

Szemkezelés

Arckezelés

Nyak – dekoltázs kezelés

Stria kezelés

Frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés, bőrfeszesítő, kollagén regeneráló, bőrszerkezet javítása, bőregyenletlenség, kozmetika Pesterzsébet

Frakcionált mikrotűs-rádiófrekvenciás arckezelés

Hatásmechanizmusa abban rejlik, hogy a bőrbe behatoló steril tisztaságú a vendég problémájához beállított 25, 49 vagy 81 darab tűn keresztül érkező rádiófrekvenciás direkt hőmennyiség lokálisan felmelegíti, stimulálja, feszesíti a problémás bőrterületet. A hagyományos lézerterápiától eltérően a rádiófrekvenciás energia java mélyen a dermiszben fejti ki a hatását, miközben a bőrfelszín csak egy kis százaléka érintett. Ennek eredménye egy mély, volumetrikus bőrszövethevítés és remek végeredménye. Ezzel szemben a lézerek energiájának nagyja elveszik a felszínen és csak egy kevés tud behatolni a dermisz mélyebb rétegeibe. Regenerálja a kollagént, visszaállítja a bőr feszességét és javítja a bőr szerkezetét. A bőr élettel teli lesz, javul az anyagcsere, a vérrellátás, osztódásra serkenti a bőr fibroblaszt állományát és nívóba hozza a bőregyenletlenséget.

Vital Injector, vákuum, bőr megemelő kezelés, hatóanyag, mezoterápiás anyag, bőrfelszín, kozmetika Pesterzsébet

Vital Injector

A különleges kialakítású 5 tűs hatóanyag-injektáló rendszer kezelőfeje vákuum segítségével emeli meg a bőrt, hogy a kényes helyeken – akár a csontos területek felett is – fájdalommentes és biztonságos kezeléseket kapjon a vendég. A Vital Injector pisztoly kialakítása lehetővé teszi, hogy a lövés során precízen, azonos időben és azonos mennyiségben, előre beállítható ideig adagolja a hatóanyagot a bőr megfelelő mélységébe. Ezáltal minimalizálható az anyagveszteség, hiszen nincs feleslegesen elcseppenő hatóanyag. Csak steril mezoterápiás booster anyagokat használunk a kezelés végzésekor. 

Cesare Led maszk, fotobiomoduláció, piros led, DNS aktiválás, fiatalodás, kollagén termelés, bőrregenerálás, fibroblasztok stimulálása, kozmetika, Pesterzsébet, Bognár Dóri

CESARE LED MASZK

A LED technológia tudományos néven fotobiomoduláció a NASA kutatásainak köszönhető. Először az űrkutatásban, majd a gyógyászatban igazolták a LED fény sejtekre gyakorolt pozitív élettani hatásait.

A piros LED maszk 646 nm fényspektrumú hullámokat bocsát ki, nagy intenzitással. A monokromatikus, azonos hullámhosszú fénynyalábok tökéletesen elnyelődnek a bőr mély rétegeiben. A nagy fényerő, melyeket 70 orvosi LED dióda biztosít, azonnal stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a sejtek és szövetek komplex biokémiai reakciót.
A maszk kimagasló eredményeket nyújt a hozzájuk kifejlesztett ACTIVA 40 polinukleotid koktélokkal és a Lookx professzionális hatóanyagaival.

A bőrben DNS szintű változás kezdődik. A sejtek energiatermelő központja a mitokondrium több ATP-t termel, hatására elindul a sejtszintű újjászületés, fiatalodás és regenerálódás.

Piros LED hatásai

DNS aktiválás

Hatóanyagok bejuttatása

ATP termelődés fokozás

Sejtszintű fiatalítás

Komplex biokémiai aktiválás

Kollagén és elasztin termelés

Fibroblasztok stimulálása

Tökéletes bőrregenerálás

A bőrfiatalítás és a hatóanyag bejuttatás mellett a fotobiomoduláció serkenti az öngyógyító folyamatokat a bőrben és. mélyebb szövetekben, így hatékonyan kezelhető a pattanásos, az allergiás és az érzékeny bőr is.

Szeretettel várlak Szalonomban,

ha maximális odafigyelés mellett, személyre szabott kezelések segítségével szeretnéd megőrizni bőröd szépségét és fiatalságát!