MESO LASER – Lézeres mezoterápia

Prekozmetológia

Egy kozmetikai irány, a jövő kozmetikája ahol a kezelések a lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek.

A jövő kozmetikája, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Neked szól, ha hiszel a fejlődésben, nyitott vagy az újdonságokra és többre vágysz egy hagyományos kozmetikai kezelésnél. Minden kezelésünk személyre szabott, amely lokálisan és a hosszú távú anti-aginget szem előtt tartva, komplexen kezeli a bőröd esztétikai problémáit.

Mit kell tudni

a MILSYS® lézeres mezoterápiáról?

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával. A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a bőr kollagénszintézise. Többek között ennek következménye a MILSYS® lézeres mezoterápia tartós hatása.

A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

Lézeres mezoterápia, prekozmetológia, lézeres precíziós arckezelések, bőrmegújító, anti-aging, arcfiatalító kozmetika, Pesterzsébet, 20. kerület, Budapest
Lézeres mezoterápia, prekozmetológia, lézeres precíziós arckezelések, bőrmegújító, anti-aging, arcfiatalító kozmetika, Pesterzsébet, 20. kerület, Budapest

CW LASER

A kezelés során az egyik legerősebb anti-aging összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser transzdermális technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-aging összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

Biztonság

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

Kinek ajánljuk?

A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható.

Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.

Lézeres mezoterápia, prekozmetológia, lézeres precíziós arckezelések, bőrmegújító, anti-aging, arcfiatalító kozmetika, Pesterzsébet, 20. kerület, Budapest

CW LASER kezelési paletta:

Hyaluron Max Skin Boost

25 év felettieknek

Meso Delux

40-es korosztálynak

Meso Diamond

maximalistáknak

Szeretettel várlak Szalonomban,

ha maximális odafigyelés mellett, személyre szabott kezelések segítségével szeretnéd megőrizni bőröd szépségét és fiatalságát!