Image Skincare

Professzionális orvosi hatékonyságú bőrápoló és hámlasztó rendszer

Az Image Skincare az egyik leginnovatívabb márka a szépségiparban.

Peeling rendszerével a bőrhámlasztás egy új generációját állíthatjuk a szépség szolgálatába. A biztonságos, aloe alapú kémiai peelingek elegyek megoldást kínálnak az öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, száraz bőrre. A kezelés után azonnal felélénkül a bőr színe, feltöltődik antioxidánsokkal, beindul a sejtműködés.

Image Skincare, ,mesterséges tartósítószerektől mentes, arckezelés, kozmetika Pesterzsébet, szépségszalon

Mesterséges tartósítószerektől mentes

Image Skincare, nem tartalmaz petrolkémiai anyagokat, arckezelés, kozmetika Pesterzsébet

Nem tartalmaz petrolkémai anyagokat

Image Skincare, nem tartalmaz parabént, arckezelés, kozmetika Pesterzsébet

Nem tartalmaz parabént

Image Skincare, nem tesztelik állatokon, arckezelés, kozmetika Pesterzsébet

Nem tesztelik állatokon

Image Skincare, illóolaj komplexek, nem okoznak allergiás tüneteket, arckezelés, kozmetika Pesterzsébet

Az illatok 100% illóolaj-komplexek, nem okoznak allergiás tüneteket

Két technológia, amit csak az Image adhat

Vectorize technológia:

Vektorizált hatóanyagok szabadalmazott keveréke – ez a technológia egyetlen más cégnél sem létezik jelenleg. Ez az egyetlen olyan komplex szérum, amely többféle hatóanyagot tartalmaz egyetlen szférába építve így azok ily módon jutnak a bőrbe. A különböző hatóanyagok hagymahéjszerűen vannak egymásra rétegezve, és azok egyenként jutnak be a bőr adott rétegeibe, így egy hosszú, elnyújtott hatású komplex hatóanyag-hasznosulás érvényesül. Napjainkig ez az egyetlen szféra, amely őssejteket is tartalmaz. Mindezeknek köszönhetően felülmúlhatatlan kozmetikai érzetet biztosít.

Őssejt technológia:

Őssejt-kivonat és fitonutriensek védik a bőr őssejt élettartamát, harcolnak a kronológiai öregedés ellen, védenek az oxidatív stresszel szemben és regenerálják a DNS-t. A technológia védi az epidermisz őssejteket az UV-sugarak károsító hatása ellen, harcol a fény okozta öregedéssel szemben. Vitalizálja a dermisz őssejtjeit, amelyek a kollagén- és elasztin-termelésért felelősek. Halványítja az öregségi foltokat és elszíneződéseket, a sötét karikákat, csillapítja a rozáceás tüneteket, hatékonyan nyugtatja és feszesíti a bőrt.

 

Image SkinCare, rozácea, pigmentált bőr, akne, öregedésgátlás, ránctalanítás, fiatalítás, kozmetika Pesterzsébet, szépségszalon, Bognár Dóri

Milyen bőrproblémákra kínál megoldást az Image Skincare?

kozmetika, pesterzsébet, arckezelés, arcfiatalítás, problémás bőr, elektrokozmetika, szépségszalon, személyre szabott arckezelés, Iconique Beauty Lounge

Rozácea

kozmetika, pesterzsébet, arckezelés, arcfiatalítás, problémás bőr, elektrokozmetika, szépségszalon, személyre szabott arckezelés, Iconique Beauty Lounge

Napkárosodott, pigmentált

Száraz, dehidratált bőr

Dohányzás

Tág pórusú bőr

Mikrodermabrázió után

Sebészeti beavatkozás után

Aknés bőr

Egyensúlyát vesztett bőr

Öregedésgátlás, korrigálás

Ránctalanítás, arcfiatalítás

IMAGE KEZELÉSEK

Ha nem vagy biztos mi kell a bőrödnek segítek kiválasztani a számodra leginkább megfelelő Image Skincare kezelést.

IMAGE IPEEL kezelések

A kúra minden esetben több lépcsős: az első, illetve második kezelés egy bevezető enyhébb hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt az erősebb hámlasztásra.

IMAGE ENYHE DESIGNER PEELINGEK

Az Image Skincare megújult összetételű designer peelingjei még hatékonyabb és még inkább regeneráló megoldásokat biztosítanak. Új koncepciót valósítanak meg a peelingezésben, ugyanis minden egyes kezelés, minden egyes peeling teljes mértékben személyre szabott. A kezelések további különlegessége, hogy egy lépésben hámlasztanak és táplálnak.

Az enyhébb peelingek az év bármely szakában biztonságosan végezhetők. Természetesen fényvédő használata kötelező jellegű a kezeléseket követően.

Image ordemic lift, regenerál, sejtmegújulás, fénytelen bőr, problémás, érzékeny bőr, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

ORMEDIC LIFT

Helyre állítja a bőr egyensúlyát, regenerál, és fokozza a sejtmegújulást a fáradt, élettelen, fénytelen bőrnek. Egyensúlyát vesztett, irritált, problémás érzékeny bőrre.

Image signiture facelift, pirosság csökkentő, bőr fehérítés, hialuronsav, vitaminos kezelés, feszesítő, akne, dohányos bőr, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

SIGNITURE FACELIFT

Csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a hidratáltságról. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, a bőr élettel teli lesz és megújul. Kipirosodásra hajlamos, száraz, dohányos, fáradt, mikrodermabrázión átesett, zsíros, aknés bőrre.

Image O2 lift kezelés, fiatalos megjelenés, bőrtípus, érzékeny, rozáciás, pigmentált, dehidratált, fénykárosodott, idősödő bőr, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

O₂ LIFT KEZELÉS

A luxus kezelés oxigénnel tölti fel a bőrt és friss, fiatalos megjelenését segítik kiváló hatékonysággal. Valamennyi bőrtípusra, érzékeny, rozáceás, pigmentált, fáradt, dehidratált, fénykárosodott, idősödő bőrre, azoknak, akik ragyogóvá, frissé, fiatalossá szeretnék varázsolni a bőrüket.

IMAGE ERŐSEBB DESIGNER PEELINGEK

A kémiai peelingek segítenek eltávolítani a károsodott bőrsejteket, az erősségtől függően különböző mélységig. Javul a bőr textúrája, egészségessé és ragyogóvá, frissé válik a bőr. Minden bőrtípusnak kiváló kezelést nyújt, valamennyi életkorban.

Image, Lightening lift, ránc megjelenés csökkentése, egyenetlen bőrtónus korrigálása, aknés változások csökkentése, akne, öregedő bőr, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

LIGHTENING LIFT

Csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat. Öregedő, pigmentált, aknés bőrre.

Image, wrinkle lift, mélyebb ráncok csökkentése, elhalt hámsejtek eltávolítása, keringés javító, gyulladás csökkentő, fénykárosodás eltűntetése, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

WRINKLE LIFT

Láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Csökkenti a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit. Idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros/aknés bőrre.

Image, wrinkle lift forte, glikolsav, feszesítő, öregedésgátló, ráncok megjelenését csökkentő, idősödő, ráncos bőr, egyenetlen bőrtónus, akne, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

WRINKLE LIFT FORTE

Ez az erős kezelés hozzáadott glikolsavval és feszesítő, valamint öregedésgátló innovatív eleggyel láthatóan csökkenti a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését.
Erősen idősödő, ráncos, durva bőrre, egyenetlen bőrtónusra, dohányos, fáradt, zsíros, aknés bőrre.

image acne lift, akne csökkentő, bőmegújító, bőrkisimító, pattanások megszüntetése, pigmentált bőr, zsíros bőr, kozmetika Pesterzsébet

ACNE LIFT

Hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát. Kettős hatással bír. Csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja, valamint csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.
Aknés, zsíros, aknéra hajlamos, idősödő, pigmentált bőrre.

Image perfection lift, hámlasztó, finom ráncok csökkentése, egyenetlen bőrtípus korrigálása, aknés elváltozások csökkentése, öregedő, pigmentált bőr, kozmetika Pesterzsébet, Bognár Dóri

PERFECTION LIFT

Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat. Öregedő, pigmentált, aknés bőrre.

Így a kozmetikai kezelések és a hozzá igazított professzionális otthonápolási rutin, rövid időn belül radikális változást tud létrehozni.

Tekintsd meg árlistámat!

Sok szeretettel várom

régi és leendő Vendégeimet Pesterzsébet kertvárosában, ahol dermoesztétikai kezeléseim mellett végleges szőrtelenítést is kínálok.
Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén!