LookX arcfiatalító kezelés

Tudatos és Természetes Szépség

Szépségteremtő ereje a természet és a tudomány szinergikus összhangjában rejlik

LookX, arcfiatalítás, arckezelés, Derma Effect bőrápolás, tudomány, természet, biotechnológia, bőr, DNS, kozmetika, Pesterzsébet, Bognár Dóri

Derma Effect bőrápolás

A LOOkX nem egy átlagos professzionális márka, termékei a tudomány a természet és a biotechnológia összekapcsolodásán alapuló sejtszintű bőrápolók. A termékek nem csak a bőr felső hámrétegében, hanem a dermiszben, a sejtek belsejében és a bőr DNS szerkezetében hoz létre változást, így hozva a tartós, látványos és gyors eredményeket.

LookX, arcfiatalítás, arckezelés, Clean Beauty, nem tartalmaz káros összetevőt, nem tesztelik állatokon, bőrbarát, bio, Ecocert, kozmetika, Pesterzsébet

Clean Beauty

A LOOkX számára a tiszta szépség azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak káros összetevőket, tudatosan gyártják őket, és nem tesztelik állatokon. Bőrbarát összetevőket tartalmaz, így a legérzékenyebb bőröket sem irritálja. A Laboratórium kiérdemelte az ECOCERT minősítést, az egyik legismertebb és legelismertebb bio minősítést.

LookX, arcfiatalítás, arckezelés, Skin Science, növényi őssejt technológia, növényi kivonat, peptidek, gleccservíz, kozmetika, Pesterzsébet

Skin Science

A LOOkX Skin Science a legfejlettebb laboratóriumi technikákat ötvözi a természet erejével. Varázslatos erő a növényi őssejt technológia – ezek az őssejtek messze erősebbek, mint a növényi kivonatok, – peptidekkel és svájci gleccservizzel kombinálva.

LookX, arcfiatalítás, arckezelés, Smart Beauty, okos termék, LookX Skin Science, többfunkciós, gazdaságos, luxus minőség, kozmetika, Pesterzsébet, Bognár Dóri

Smart Beauty

Okos termékeket tudatos nőknek. A termékek több okból is megérdemlik a Smart jelzőt. Okosak, mert a laboratóriumban a LOOkX SKIN SCIENCE alkalmazásával a természetes összetevőket még erősebbé és intelligensebbé teszik. Egy másik okos tulajdonság, hogy sok termék többfunkciósan használható, és hibrid módon működik. Gazdaságos, fenntartható és hatékony termékek luxus minőségben.

Cesare Led maszk, fotobiomoduláció, piros led, DNS aktiválás, fiatalodás, kollagén termelés, bőrregenerálás, fibroblasztok stimulálása, kozmetika, Pesterzsébet, Bognár Dóri

CESARE LED MASZK

A LED technológia tudományos néven fotobiomoduláció a NASA kutatásainak köszönhető. Először az űrkutatásban, majd a gyógyászatban igazolták a LED fény sejtekre gyakorolt pozitív élettani hatásait.

A piros LED maszk 646 nm fényspektrumú hullámokat bocsát ki, nagy intenzitással. A monokromatikus, azonos hullámhosszú fénynyalábok tökéletesen elnyelődnek a bőr mély rétegeiben. A nagy fényerő, melyeket 70 orvosi LED dióda biztosít, azonnal stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a sejtek és szövetek komplex biokémiai reakciót.
A maszk kimagasló eredményeket nyújt a hozzájuk kifejlesztett ACTIVA 40 polinukleotid koktélokkal és a Lookx professzionális hatóanyagaival.

A bőrben DNS szintű változás kezdődik. A sejtek energiatermelő központja a mitokondrium több ATP-t termel, hatására elindul a sejtszintű újjászületés, fiatalodás és regenerálódás.

Piros LED hatásai

DNS aktiválás

Hatóanyagok bejuttatása

ATP termelődés fokozás

Sejtszintű fiatalítás

Komplex biokémiai aktiválás

Kollagén és elasztin termelés

Fibroblasztok stimulálása

Tökéletes bőrregenerálás

Hatóanyagok bejuttatása

A bőrfiatalítás és a hatóanyag bejuttatás mellett a fotobiomoduláció serkenti az öngyógyító folyamatokat a bőrben és. mélyebb szövetekben, így hatékonyan kezelhető a pattanásos, az allergiás és az érzékeny bőr is.

LOOkX termékeket és kezeléseket keresd kozmetikámban

Szeretettel várlak Szalonomban,

ha maximális odafigyelés mellett, személyre szabott kezelések segítségével szeretnéd megőrizni bőröd szépségét és fiatalságát!